Enviaments i pagament

Enviament del paquet


Com a norma general, els paquets s’envien dins de les 48 hores següents a la recepció del pagament, a través de DHL, amb número de seguiment i entrega sense firma. Si prefereix un mètode d’enviament diferent, posi's en contacte amb nosaltres i li oferirem altres alternatives. Sigui quina sigui la forma d'enviament que esculli, procurarem proporcionar-li un enllaç perquè pugui seguir la seva comanda en línia.

Les despeses d’enviament inclouen les despeses de manipulació i empaquetat, així com les despeses postals. Les despeses de transport poden variar segons el pes total del paquet. Les despeses d’enviament s’aplicaran per a cada producte de manera individual. No ens fem responsables dels desperfectes que pugui patir el seu paquet després de l'enviament, però fem tot el possible per protegir tots els articles fràgils.


Les caixes son de la mida adequada i els seus articles estaran ben protegits.

Pagament

El client podrà pagar les seves compres mitjançant targeta de crèdit (Visa, Mastercard), mitjançant els protocols de seguretat Redsys i SSL que garanteixen la total confidencialitat i seguretat en la seva compra. En el cas que el TPV (Terminal Punt de Venda) informés de la denegació de la Targeta, la comanda es cancel·larà automàticament sense cap cost per al client ni per a l'empresa.